Çavuşbaşı Caddesi'nde Asfaltlama Çalışması

Tarih : 19 Aralık 2020
Çavuşbaşı Caddesi'nde Asfaltlama ÇalışmasıÜmraniye Belediyesi, 'Benim Mahallem Projesi' kapsamında Atatürk Mahallesi'nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Çavuşbaşı Caddesi'nde asfaltlama çalışması yaptı.

Ümraniye'de 'Benim Mahallem Projesi' kapsamında çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi, bu çerçevede Atatürk Mahallesi'nde gerek altyapı gerekse üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı ve Üstyapı ekipleri yaptıkları koordineli çalışmalar neticesinde, daha önce çalışma yapan AYEDAŞ ve telekom firmalarının çalışmalarının ardından gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayarak asfaltlama çalışması başlattı. Atıksu kanalları ve yağmursuyu altyapısı yenilenen Çabuşbaşı Caddesi, trafiğe kapatılarak Ümraniye Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından asfaltlandı.