ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Çamlık Mahallesi’nde Yol Bakım Çalışmaları Başladı

Tarih : 26 Ağustos 2020
Çamlık Mahallesi'nde Yol Bakım Çalışmaları BaşladıÜmraniye Belediyesi’nin mahalle bazlı başlatmış olduğu yol bakım ve kaldırım çalışmaları bu kez de Çamlık Mahallesi’nde başlayan çalışmalarla devam ediyor. Çamlık Mahallesi’nde 35’i asfalt çalışması, 60’ı da kaldırım olmak üzere toplam 95 noktada çalışma başlatıldı.

 

Ümraniye Belediyesi’nin mahalle bazlı başlatmış olduğu yol bakım ve kaldırım çalışmaları bu kez de Çamlık Mahallesi’nde başlayan çalışmalarla devam ediyor. Çamlık Mahallesi’nde 35’i asfalt çalışması, 60’ı da kaldırım olmak üzere toplam 95 noktada çalışma başlatıldı.

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ümraniye’de daha önce faklı mahallelerde gerçekleştirdikleri yol bakım ve kaldırım çalışmasını bu hafta da Çamlık Mahallesi’nde sürdürüyor. Mahallenin faklı noktalarında eş zamanlı çalışma yapan ekipler, daha önceden tespit edilen 95 noktada çalışma gerçekleştiriyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bölge Mühendisi Beytullah Şenses, “Bundan yaklaşık bir ay önce başlatmış olduğumuz mahalle bazlı yol ve kaldırım çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz önce mahallelerde sorunlu noktaları tespit ettikten sonra bu sorunlara yönelik çalışma yapıyoruz. Şuan çalışmalarımız Çamlık Mahallesi’nde sürüyor. Çamlık Mahallesi’nde 35’i asfalt, 60’ı kaldırım olmak üzere toplamda 95 noktada çalışıyoruz. Daha önce Elmalıkent, Atakent ve Yamanevler Mahallesi’nde çalışmalar yapmıştık. Şuanda Çamlık Mahallesi’nde 30 personelden oluşan dört ekip, dört iş makinası, dört asfalt robotu ile yol bakım ve kaldırım çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlerleyen zamanlarda Ümraniye’nin tüm mahallelerinde mahallelere tek tek girerek bu çalışmaları gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. 

FOTO GALERİ