ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Çakmak Mahallesi’ne 4 Bin Ton Asfalt

Tarih : 10 Aralık 2020
Çakmak Mahallesi'ne 4 Bin Ton AsfaltÜmraniye’deki altyapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ümraniye Belediyesi ekipleri, bu kapsamda Çakmak Mahallesi’nde 4 bin ton asfalt serimi gerçekleştirecek.

Ümraniye’deki altyapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ümraniye Belediyesi ekipleri, bu kapsamda Çakmak Mahallesi’nde 4 bin ton asfalt serimi gerçekleştirecek.

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha konforlu bir trafik ve yaya yolları için çalışmalarını Çakmak Mahallesi’nde sürdürüyor. Mahalledeki 8 sokakta aynı anda çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, bir taraftan kaldırımları yeni görünümüne kavuştururken diğer taraftan da sokaklarda asfaltlama çalışması yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü personeli İsmail Ayar, “Çakmak Mahallesi’nde Ağaoğlu Sokak ile Baraj Sokak arasında olan sokaklardayız. Bu bölgede gerek trafik sirkülasyonu, gerekse kaldırım olarak kullanılabilirliğini yitirmiş bazı sokaklar bulunuyordu. Bu sokaklarda yaklaşık 10 bin metrekare kaldırım imalatı ile beraber 4 bin ton asfalt serimi yaparak bölgeyi yeni yılda vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

Abant, Abide, Baraj Sokak ve Ağaoğlu Sokak ile bu sokaklara bağlanan sokaklarda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İsmail Ayar, “Burada sadece asfaltlama çalışması değil, öncelikle bir kaldırım çalışması yapıyoruz. Bölgenin tamamında yürünebilir kaldırım alanları oluşturduk. Araç celplerimizi oluşturduk. İşte yollarımızın asfaltlanması sonrasında da yol çizgi ve tehlike arz eden noktalarda korkuluk çalışmalarımız da devam ediyor. Hava şartları uygun olursa imalatımızın tamamını yeni yılda tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Sokaklarda yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlardan Hüseyin Güner, “Belediyede görevli arkadaşlarımız sağ olsunlar yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bu çalışmalardan sonra sokaklarımız daha kullanışlı bir hale geldi. Bu dönemde sokaklarımıza bu hizmeti getiren İsmet Yıldırım başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FOTO GALERİ