ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BÜYÜK ÜMRANİYE AİLESİ BAYRAMLAŞTI

Tarih : 21 Temmuz 2021
BÜYÜK ÜMRANİYE AİLESİ BAYRAMLAŞTIPaylaşmanın en güzel örneği olan Kurban Bayramı, Ümraniye'de de sevinçle karşılandı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Ümraniye protokolü, Kurban Bayramı’nın ikinci günü belediye binasında vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine Ümraniye Kaymakamı Cengiz Uysal, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Büyük Birlik Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Cemal Sorgucu, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Mustafa Özer, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "İnanç ve kültürümüzün gereği olarak bu mübarek günlerde, her zaman birbirimize karşı daha samimi ve kucaklayıcı olmalıyız. Çünkü bayramlar, birlik ve beraberlik içinde olunca güzelleşir, anlam kazanır. Rabbim bizleri, bayramın ruhunu en güzel şekilde yaşayan ve yaşatanlardan eylesin. Allah, kesmiş olduğunuz kurbanları kabul etsin. Bu vesileyle başta siz değerli komşularım olmak üzere tüm İslam dünyasının bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum" dedi.
Program, Ümraniye protokolünün vatandaşlarla tek tek bayramlaşmasının ardından sona erdi.

FOTO GALERİ