Bosna Hersek Orman ve Su İşleri Bakanı Salkan Merdzanic’den Başkan İsmet Yıldırım’a Ziyaret

Tarih : 06 Kasım 2019
Bosna Hersek Orman ve Su İşleri Bakanı Salkan Merdzanic'den Başkan İsmet Yıldırım'a ZiyaretÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye bir ziyaret gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Salkan Merdzanic ve Ümraniye ile kardeş şehir olan Fojnica Belediye Başkanı Sabahudin Klisura’yı makamında kabul etti.

Konuklarını sıcak bir atmosferde karşılayan Başkan Yıldırım, Bakan Merdzanic ve Belediye Başkanı Klisura ile bir süre sohbet etti. Bu sohbet sırasında yapılan çalışmalarla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Başkan Yıldırım, konuklarına hediye verirken, aynı şekilde Bakan Merdzanic de Başkan Yıldırım’a hediye takdim etti.