ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BİR HAFTADA 150 BİN ZİYARETÇİ

Tarih : 26 Kasım 2021
BİR HAFTADA 150 BİN ZİYARETÇİÜmraniye Belediyesi kültürel etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Her yaş grubuna hitap eden ve her kategoride on binlerce eserin yer aldığı 2. Ümraniye Kitap Fuarı’nı 7 günde 150 bin kişi ziyaret etti. Fuarın son gününe kadar toplamda 250 bin ziyaretçi bekleniyor.

Sabahın erken saatlerinde Santral Etkinlik Alanı'nda bulunan fuara gelen okurlar, Türkiye’nin önde gelen yüzden fazla yayınevinin yer aldığı stantları gezerek, yazarlarla buluşmaya devam ediyor. 

Fuar alanındaki konferans salonunda okurlarıyla bir araya gelen Yazar Osman Bayraktar, Yazar Ali Haydar Haksal bir söyleşi gerçekleştirirken, Prof. Dr. Vahdettin Engin ve Eğitimci-Yazar Emel Engin “Sultan II. Abdülhamit ve Dönemi”ni anlattı. 

Okurlarıyla buluşan bir diğer isimde Eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’dı. Akdoğan, önce Başkan İsmet Yıldırım’la birlikte 2. Ümraniye Kitap Fuarı’nı gezerek, fuar hakkında bilgi aldı. Ardından okurlarıyla buluşan Yalçın Akdoğan, önce yeni çıkan kitabı “Nebevi Liderlik ve Hz. Muhammed (S.A.V)” isimli kitabını imzaladı, sonra da okurların ilgiyle takip ettiği söyleşisine geçti. Söyleşiye, Başkan İsmet Yıldırım da katıldı.

Muharrem Kaşıtoğlu, Amine Ateş Kabaktepe, Elif Özsoyman, Saliha Erdim, Vahdettin İnce, Vehbi Vakkasoğlu ve Muhiddin Yenigün ise kitapseverler için eserlerini imzalayıp, bol bol fotoğraf çektirdi. 

7 günde 150 bin kişinin ziyaret ettiği 2. Ümraniye Kitap Fuarı'na,  28 Kasım Pazar gününe kadar 250 bin ziyaretçi bekleniyor.

FOTO GALERİ