ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Beytullah Eroğlu Yüzme Havuzu’na Yoğun İlgi

Tarih : 13 Ekim 2020
Beytullah Eroğlu Yüzme Havuzu'na Yoğun İlgiÜmraniye Belediyesi tarafından kısa bir sürede yapılarak bir ay önce hizmete açılan Beytullah Eroğlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Haftada altı gün açık olan yüzme havuzuna bir ay gibi kısa bir süre de 500 kişi kayıt yaptırdı.

 

Ümraniye Belediyesi tarafından kısa bir sürede yapılarak bir ay önce hizmete açılan Beytullah Eroğlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Haftada altı gün açık olan yüzme havuzuna bir ay gibi kısa bir süre de 500 kişi kayıt yaptırdı.

Ümraniye Topağacı Mahallesi’nde kısa sürede yapılan Beytullah Eroğlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, bir ay önce tamamlanarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı bir törenle hizmete açılmıştı. Modern görünümü ile dikkat çeken havuza bir ayda 500 sporsever kayıt yaptırdı. Her üye tarafından haftada iki kez kullanılabilen havuz sürekli dezenfekte edilirken, haftanın bir günü de genel bakıma alınıyor. Beytullah Eroğlu Yüzme Havuzu 12,5x25 metre uzunluğu, 70 kişilik kapasiteli soyunma odaları, Bay-bayan mescitleri, bir adet çocuk eğlence parkı, 20 araç kapasiteli otoparkı ile vatandaşlara keyifli bir spor yapma imkanı sunuyor.

FOTO GALERİ