ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Basketbol Sahaları ve Çocuk Parkları Yenilendi

Tarih : 21 Mayıs 2020
Basketbol Sahaları ve Çocuk Parkları YenilendiTüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs(Covid-19) salgınının yaşandığı süreçte çalışmalarını aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi, bu aşamada çok sayıda çocuk parkı ile basketbol sahasını yeniledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs(Covid-19) salgınının yaşandığı süreçte çalışmalarını aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi, bu aşamada çok sayıda çocuk parkı ile basketbol sahasını yeniledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle başta park ve bahçeler olmak üzere, çocuk parkları da kullanıma kapatılmıştı. Bu süreci fırsata çeviren Ümraniye Belediyesi, başta çocuk parkları olmak üzere çok sayıda basketbol sahasını yeniledi. Pandemi nedeniyle kapalı olan parklarda çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Asude Parkı, Belediye Bahçesi, Yamanevler Parkı, Manolya Parkı, Alpaslan Parkı, Sancaktepe Parkı, Endülüs Parkı, Berrak Parkı, Ekrem Isı Parkı ve Barış Parkı’ndaki basketbol sahalarını yeniledi. Ayrıca Küçük Parkı, Yamanevler Parkı, Barış Parkı, ile Sahra Sokak Parkı’ndaki çocuk parklarının zemin kauçuk yenileme işlemini gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarla parklar ayrı bir görünüme kavuştu.

FOTO GALERİ