“BAŞKANLA 5 ÇAYI” PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Tarih : 17 Eylül 2021
 “BAŞKANLA 5 ÇAYI” PROGRAMLARI DEVAM EDİYORÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, her hafta gerçekleşen “Başkanla 5 Çayı” programı vesilesiyle, mahallelilerin talep ve önerilerini dinliyor.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, her hafta gerçekleşen “Başkanla 5 Çayı” programı vesilesiyle bu kez de Yukarı Dudullu Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Programın Perşembe günkü durağı ise Yukarı Dudullu Mahallesi’ydi. Mahalle sakinleriyle Mehmet Bingöl Parkı’nda bir araya gelen Başkan Yıldırım ve belediye idarecileri, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not aldılar ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için ilgili birimlere yönlendirdiler.

Ayrıca mahalle buluşmalarında, çocuklar için de çeşitli aktiviteler ve ikramlar yapılıyor.