ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM'DAN ANNELER GÜNÜ' NDE ANLAMLI ZİYARET

Tarih : 10 Mayıs 2021
BAŞKAN YILDIRIM'DAN ANNELER GÜNÜ' NDE ANLAMLI ZİYARET Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu yıl da Anneler Günü sebebiyle ilçedeki anneleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

Başkan Yıldırım, Altınşehir Mahallesi'nde yaşayan 100 yaşındaki gözleri görmeyen asırlık çınar Huriye Teyze'yi ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette; Huriye Teyze, bol bol dua ederek, ziyaretten duyduğu mutluluğu ve sevinci dile getirdi.
Daha sonra Armağanevler Mahallesi'nde yaşayan ve eşi Muammer Şahin'i Şırnak 'ta şehit veren Zeynep Şahin'i ziyaret eden Başkan Yıldırım, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını dile getirdi.

Başkan İsmet Yıldırım ayrıca hastanede tedavi gören annesini de ziyaret edip, anneler gününü kutlayarak, kendisinden hayır duası istedi.
Başkan İsmet Yıldırım ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, "Gecelerini gündüzlerine katarak büyük bir fedakarlıkla evlatlarına ve yuvalarına kol kanat geren tüm analarımızın Anneler Gününü kutluyorum. Peygamber efendimizin dediği gibi "Cennet anaların ayakları altındadır." İnancımız ve kültürümüz gereği annelerimiz başımızın tacıdır. Onların kıymeti elbette ki bir güne sığmaz. Onlar bizim ömrümüzün kıymetlileridir. Allah onlara sağlık ve mutluluk versin inşallah. Onlar bizim en önemli rehberimizdir. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin. Ben bu vesile ile başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü bir kez daha kutluyor, onlara sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.

FOTO GALERİ