ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Zabıta Haftası’nı Kutladı

Tarih : 03 Eylül 2020
Başkan Yıldırım Zabıta Haftası'nı KutladıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Zabıta Teşkilatı’nın 194. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkan Yıldırım, Ümraniye Belediyesi zabıtalarını makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Zabıta Teşkilatı’nın 194. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkan Yıldırım, Ümraniye Belediyesi zabıtalarını makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ‘Zabıta Haftası’nda zabıtaları unutmadı. Başkan Yıldırım Zabıta Teşkilatı’nın 194. Yıldönümü nedeniyle  zabıtaları makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti. Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Yıldırım, hizmet kalitesini her geçen gün arttıran zabıtanın dinamik bir anlayışla görevini yaptığını söyledi. Zabıtanın, vatandaşın sağlık ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Başkan Yıldırım, bu çalışmalarından dolayı zabıtalara teşekkür ederek başarılar diledi.

FOTO GALERİ