ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Ümraniyespor Taraftarlar Derneği’nin Açılışını Yaptı

Tarih : 04 Şubat 2020
Başkan Yıldırım, Ümraniyespor Taraftarlar Derneği'nin Açılışını YaptıÜmraniyespor Taraftarlar Derneği’nin açılışını yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “700 bin kişilik Ümraniye’de Ümraniyespor maçlarında en az 10 bin taraftar olması lazım. Onun için tüm Ümraniyelileri stada bekliyoruz” dedi.

Ümraniyespor Taraftarlar Derneği’nin açılışını yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “700 bin kişilik Ümraniye’de Ümraniyespor maçlarında en az 10 bin taraftar olması lazım. Onun için tüm Ümraniyelileri stada bekliyoruz” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniyespor Taraftarlar Derneği’nin açılışını yaptı. Açılışa Başkan Yıldırım’ın yanı sıra Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniyespor Kulüp Başkanı Tarık Aksar, Ümraniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Dönmez ve çok sayıda Ümraniyespor taraftarı katıldı. Derneğin açılışında bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniyespor’un maçlarına gelen taraftar sayısının 2 bin civarında olduğunu hatırlatarak, Ümraniyelileri maçlara davet etti. Yeni stad projesinin müjdesini de veren Başkan Yıldırım, “Bizim Ümraniyespor’u taraftara boğmamız lazım. Ancak destek böyle çıkar. Ümraniyespor bir üst lige çıktığı zaman  ne olacak. 700 bin kişilik Ümraniye’de Ümraniyespor maçlarında en 10 bin taraftar olması lazım. Onun için tüm Ümraniyelileri stada bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Ümraniyespor Taraftarlar Derneği’nin açılışı gerçekleştirildi.

FOTO GALERİ