ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Sporcularla Birlikte ‘Cep Herkülü’nü İzledi

Tarih : 23 Aralık 2019
Başkan Yıldırım Sporcularla Birlikte ‘Cep Herkülü'nü İzlediÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, sporcularla birlikte başrol oyuncusu Hayat Van Eck’in de katıldığı bir programda ‘Naim:Cep Herkülü’ filmini izledi. Başkan Yıldırım, böyle anlamlı bir filme imza attığı için filmin yönetmeni ve oyuncularını tebrik etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, sporcularla birlikte başrol oyuncusu Hayat Van Eck’in de katıldığı bir programda ‘Naim:Cep Herkülü’ filmini izledi. Başkan Yıldırım, böyle anlamlı bir filme imza attığı için filmin yönetmeni ve oyuncularını tebrik etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, sporcularla ve öğrencilerle bir araya gelerek, Türk spor tarihine damga vuran ve iki yıl önce hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan ‘Naim: Cep Herkülü’ filmin izledi. Akasya Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe filmin yönetmeni Özer Feyzioğlu, başrol oyuncusu Hayat Van Eck ve Naim Süleymanoğlu’nun çocukluğu canlandıran Batuhan Davutoğlu da katıldı. Öğrencilerle ve sporcularla filmi izlemeye başlamadan önce kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Tabi gençler Naim’i bilmeyebilir. Biz o tarihlerde, 1986 yılında Türkiye’ye gelmişti, bildiğim kadarı ile rahmetli Özal ile de birlikte çalışmıştı. Türkiye’nin bütçesinin çok kısıtlı olduğu zamanlarda çok ciddi bir parayla, 1 milyon dolar gibi bir parayla, o zamanın parası ile çok önemli bir paraydı. Naim Süleymanoğlu’nu Türkiye’ye getirdiğinde Özal, herkes şaşırmıştı. Ama sonunda değdi ki, her Türk dünyaya bedeldir. Bir Türk dünyaya bedeldir lafını Naim için söyleyebiliriz” şeklinde konuştu.

Naim Süleymanoğlu’nun başarıları ile Türkiye’ye çok büyük bir gurur yaşattığını kaydeden Başkan Yıldırım, “Naim kardeşimiz bize çok güzel duygular yaşattı, bayrağımızı göndere çekerek, İstiklal Marşı’mızı yıllarca uluslararası arenalarda söyleterek. Allah rahmet etsin kendisinden. Bizi dünyada en güzel şekilde temsil etti. Sizleri de tebrik ediyorum. Böyle güzel bir zamanda böyle güzel bir film ortaya koyduğunuz için” ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan filmin başrol oyuncusu Hayat Van Eck,  “Aslında hayatımızdaki bir çok kahramanın, bir çok insanın sadece olayların sonundaki sonuçla yargılıyoruz, sonuçla tanıyoruz. Ama bence bu filmde de göreceğiz ki, hatırlayacağız ki her insan bir süreçten geçiyor. Her insan zor kararlar almak zorunda kalıyor.

O hayatta en başarılı olduğu şeye dört elle sarıldı, daha da iyi yaptı. Yaptığı şeye inandı ve kendisine inandı. Yani buradan şunu görüyoruz. Bir insan kalben bağlı olduğu şeye inanırsa, kendisine inanırsa çözemeyeceği sorun yoktur. Umarım sizde bu filmle, bir acı dolu olduğu kadar da başarı hikayesi olan hayatı ile ilham alırsınız” diye konuştu.

Filmde Naim Süleymanoğlu’nun çocukluğunu canlandıran Batuhan Davutoğlu ise, “Bu projede rol aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü bir kahramanın küçüklüğünü canlandırmak beni çok gururlandırdı. Umarım beğenirsiniz. Çünkü siz bu filmde azmin zaferini göreceksiniz” dedi. Konuşmalar sırasında filmin yönetmeni Özer Feyzioğlu da filmin yapılış süreci ile ilgili bilgi verdi. Konuşmaların ardından Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, sporcular ve öğrenciler birlikte ‘Naim:Cep Herkülü’ filmini izledi.

FOTO GALERİ