ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Prof. Dr. Nabi Avcı Anadolu Lisesi’nin Bayrak Törenine Katıldı

Tarih : 02 Mayıs 2019
Başkan Yıldırım Prof. Dr. Nabi Avcı Anadolu Lisesi'nin Bayrak Törenine KatıldıSık Sık ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez ise Prof. Dr. Nabi Avcı Anadolu Lisesi’nin Bayrak Törenine katıldı.

Sık Sık ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez ise Prof. Dr. Nabi Avcı Anadolu Lisesi’nin Bayrak Törenine katıldı.

Bayrak törenine Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Başkan İsmet Yıldırım, ilçede bulunan okullarda fiziki şartları iyileştirme çalışmalarına başlandığını söyledi. Daha sonra konuşmasını öğrencilere nasihatlerde bulunarak sürdüren Başkan Yıldırım, “Sevgili çocuklar, sizler bizim yarınlarımızsınız, Bizler de sizler için elimizden ne geliyorsa yapmakla mükellefiz” diyerek öğrencilere başarılar diledi.

Törenin ardından Başkan Yıldırım; velilerle kahvaltılı toplantı programında bir araya gelerek onların sorularını cevapladı.

FOTO GALERİ