ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİ YAPTI

Tarih : 23 Kasım 2021
BAŞKAN YILDIRIM ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİ YAPTIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Cemil Meriç Kültür ve Eğitim Merkezi’ndeki Üniversite Hazırlık Kursu öğrencileriyle bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide Başkan Yıldırım, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Üniversite Hazırlık Kursu öğrencileriyle söyleşide bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, üniversitenin önemine vurgu yaparak, ders çalışırken istikrarlı bir şekilde ilerlemek gerektiğinin altını çizdi. Başkan Yıldırım, Ümraniye’nin gelecekte çok daha iyi bir ilçe olması için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, belediye binası önündeki meydana yapılan Millet Kıraathanesi’nin de kısa zaman içerisinde hizmete açılacağının müjdesini verdi. Kültür, sanat ve spor alanlarındaki yatırımlarla, Ümraniye’nin her geçen gün değiştiğine değinen Başkan Yıldırım, “Sizler, bizim için çok kıymetlisiniz. Bu yüzden sizlerden isteğimiz, öncelikle medeniyet ve kültür ikliminizi tanıyın. Sonra hayata dair her şeyi öğrenin. Ondan sonra da fikri dünyanızı geliştirin. Şu an okulunuza konsantre olup, en iyi üniversitelerden mezun olmayı hedefleyin. Biz sizler için var gücümüzle çalışıyoruz. Siz de ülkemiz ve geleceğiniz için var gücünüzle çalışın” dedi.

Başkan Yıldırım, daha sonra soruları içtenlikle cevaplayarak, öğrencilerin kendisine rahatlıkla ulaşabileceğinin de bilgisini verdi. Ardından Başkan Yıldırım, öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek söyleşiyi noktaladı. Öğrenciler ise, Başkan Yıldırım’a söyleşi ve samimiyeti için teşekkür etti.

FOTO GALERİ