ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tarih : 17 Haziran 2020
Başkan Yıldırım Muhtarlarla Bir Araya Geldi Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul’un çeşitli ilçelerinden gelen muhtarlarla Ümraniye Millet Bahçesi’nde bir araya geldi. Programda pandemi sürecinde yapılan çalışmalar ele alınırken, yeni normal hayat sürecinde yapılacak çalışmalar konuşuldu.

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul’un çeşitli ilçelerinden gelen muhtarlarla Ümraniye Millet Bahçesi’nde bir araya geldi. Programda pandemi sürecinde yapılan çalışmalar ele alınırken, yeni normal hayat sürecinde yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul Muhtarlar Federasyonu bünyesinde bulunan  İstanbul’un 39 ilçesinden gelen muhtarlarla Ümraniye Millet Bahçesi’nde kahvaltıda bir araya geldi. Programa Başkan Yıldırım’ın yanı sıra Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Cemal Karaağaç, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve muhtarlar katıldı. Toplantıda koronavirüs(Covid-19) salgını sürecinde yapılan çalışmalar ele alınırken, yeni normal hayat sürecinde yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Burada bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Türkiye’nin salgınla mücadelede önemli bir başarı elde ettiğini vurgulayarak, bu başarı da önemli bir yere sahip sağlıkçılara teşekkür etti. Ümraniye Belediyesi’nin bu süreçte yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Yıldırım, “Ümraniye’mizde hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Ümraniye’de bu süreçte vatandaşlarımıza 60 bin koli gıda yardımı dağıttık. Hatta şu son hafta yapılan dağıtımlarla bu 63 bine ulaştı. Bu rakamlar hiçbir ilçe belediyemizde yok. Vatandaşlarımızın bir çok ihtiyacının yanında her türlü gıda ihtiyacı da böylece giderilmiş oldu. Hatta glüten hastası olan vatandaşlarımıza da diğer ilçelerde ikamet etseler dahi gelen taleplere göre onlara da glütensiz gıda dağıtımı yaptık. Hijyen çalışmalarımızı da muhtarlıklardan tutun da parti binaları, okullar ve kamu binaları gibi alanlar başta olmak üzere, bizde 3 bin 200 cadde ve sokak var, onlar da üçer dörder kere yapıldı ve devam ediyor. Standart olarak bu hizmetler devam eder. Belediye hizmetleri devam eder. Belediye işi gönül işi. Biz o gönülleri fethedersek daha da güzel olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

FOTO GALERİ