Başkan Yıldırım, Madalya Alan Sporcuları Kabul Etti

Tarih : 03 Haziran 2020
Başkan Yıldırım, Madalya Alan Sporcuları Kabul EttiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 8. Fetih Kupası’nda madalya alan Geleneksel Okçuluk Kulübü sporcularını kabul etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım,  İstanbul’da her yıl dünyanın en iyi okçularını buluşturan ve bu sene de İstanbul’un fethinin 567’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleşen 8’nci Fetih Kupası’nda önemli bir başarı elde eden Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü sporcularını kabul etti.  Geleneksel ve modern okçuluk olmak üzere 2 dal ve 6 kategoride gerçekleşen 8. Fetih Kupası’nda, 128 sporcunun arasında kendi kategorilerinde altın madalya alan Osman Öztürk ve gümüş madalya alan Habibe Özcan, Başkan İsmet Yıldırım ile makamında bir süre görüştü. Bu görüşmede Başkan İsmet Yıldırım, sporcuları başarılarından dolayı kutladı.