Başkan Yıldırım, Macaristan'dan Gelen Misafirleri Ağırladı

Tarih : 26 Haziran 2019
Başkan Yıldırım, Macaristan'dan Gelen Misafirleri AğırladıTürkiye’yi ve İslamı araştırmak için Macaristan’dan ülkemize gelen Macar Akademisyen Dr. Tibor Imre Baranyi ve beraberindekiler, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, yıllar süren araştırmaları neticesinde Müslüman olmaya karar veren Macar Akademisyen Dr. Tibor Imre Baranyi ve beraberindekiler, misafirperverliği için Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkürlerini sundu. Başkan Yıldırım ise, misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.