ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Konsolosları Ağırladı

Tarih : 20 Temmuz 2020
Başkan Yıldırım, Konsolosları AğırladıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ‘Dostlar Bahçesi’ projesini görüşmek üzere altı ülkenin konsolos ve temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Yıldırım, programa katılan ülkelerin temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu.

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ‘Dostlar Bahçesi’ projesini görüşmek üzere altı ülkenin konsolos ve temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Yıldırım, programa katılan ülkelerin temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Ümraniye Millet Bahçesi’nde iki hafta önce 11 ülkenin İstanbul Başkonsolosu ve temsilcileri ile bir araya gelerek Ümraniye’de hayata geçirilmesi planlanan ‘Dostlar Bahçesi’ projesini görüşen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez de 6 ülkenin konsolos ve temsilcileri ile bir araya geldi. Ümraniye Millet Bahçesi’nde gerçekleşen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra Hindistan İstanbul Başkonsolos Vekili Sarjay Kumar Bharadwaj, Rusya  İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Müsteşar Dmitry Endokimov, Karadağ İstanbul Başkonsolos Vekili Jelena Grbovic, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Alexandar Hristov, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Çağrı Kalfaoğlu ve Kazakistan İstanbul Başkonsolosluğu’ndan temsilciler katıldı. Toplantıda Ümraniye Millet Bahçesi’nde yapılması planlanan ‘Dostlar Bahçesi’ projesi ele alınırken, konsoloslarla görüş alışverişinde bulunuldu.

Burada bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, daha önce 11 ülkenin konsolosları ile bir araya geldiklerini hatırlatarak, şimdi de altı ülkenin konsolosu ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Pandemi sürecinde ülkeler arasındaki ilişkilerin öneminin bir kez daha ortaya çıktığını belirten Başkan Yıldırım, ‘Dostlar Bahçesi’ projesi ile ülkeler arasındaki dostlukların daha da pekişeceğini vurguladı. Başkan Yıldırım programın ardından konuklara Ümraniye Millet Bahçesi’ni gezdirdi.

FOTO GALERİ