ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Kayserililer'in Geleneksel İftarına Katıldı

Tarih : 30 Mayıs 2019
Başkan Yıldırım Kayserililer'in Geleneksel İftarına KatıldıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (KAYFED) tarafından düzenlenen iftar programına katılarak Kayserili hemşehrilerle bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (KAYFED) tarafından düzenlenen iftar programına katılarak Kayserili hemşehrilerle bir araya geldi.

İftar sofraları ile birlikteliğin arttığı, yardımlaşmanın ve paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayın da Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de Geleneksel Kayserililer programında Kayserili hemşehriler ile iftar sofrasında buluştu. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftar programına Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ethem Koyuncu ve Kayserili hemşehriler katıldı.

Programda kısa bir selamlama konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ramazan’ın güzelliğini ve bereketini sizlerle birlikte yaşıyoruz. Cenab-ı Hak birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İftar programında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Değerli dostlar, kıymetli arkadaşlar bu bereketli ve güzel iftar sofrasında sizleri ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. “31 Mart yerel seçimlerinde bizleri seçtiğiniz için hepinize bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah 23 Haziran seçimlerinde de Büyükşehir’i Ümraniye’den rekor oyla destekleyeceğiz. Bu nedenle komşularımıza, dostlarımıza seçimin önemini anlatacağız” dedi. “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı şimdiden kutluyorum” diyen Başkan Yıldırım, “Gecemiz mübarek olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

FOTO GALERİ