ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI

Tarih : 17 Eylül 2021
BAŞKAN YILDIRIM İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDIYüz yüze eğitim kararının ardından, ilk ve orta dereceli okullar geçtiğimiz hafta eğitime başladı. Başkan İsmet Yıldırım bu nedenle Mehmet Akif İlkokulu’nda düzenlenen 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama etkinliğine katıldı.

Öğrenciler, geçtiğimiz pazartesi ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte ders başı yaptı. Ümraniye Belediyesi, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte, günler öncesinden öğrencilerin daha sağlıklı eğitim görebilmeleri için okulları temizleyerek, dezenfekte etti. Ümraniyeli öğrenciler, belediyenin bu çalışmasıyla okullarına güven içinde kavuştu.
İlköğretim Haftası nedeniyle, Mehmet Akif İlkokulu’nda bir tören düzenlendi. Kaymakam Cengiz Ünsal ve Başkan İsmet Yıldırım düzenlenen törene katılarak, öğrencilerle bir araya geldi.
Başkan İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “Sevgili Çocuklar, uzun bir aranın ardından okulunuza, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza kavuştunuz. Umarım hepiniz için sağlık ve başarılarla dolu bir yıl olur. İyi bir geleceğe sahip olmak için derslerinize çok çalışın, ailelerinizin ve öğretmenlerinizin sözünden çıkmayın. Hepinize iyi dersler diliyorum, Allah zihin açıklığı versin” dedi.
Kaymakam Cengiz Ünsal ve Başkan İsmet Yıldırım daha sonra sınıflardan birini ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

FOTO GALERİ