Başkan Yıldırım, Halk Günü’nde Vatandaşları Dinledi

Tarih : 06 Şubat 2020
 Başkan Yıldırım, Halk Günü'nde Vatandaşları DinlediÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da ‘Halk Günü’nde belediye binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yıldırım’dan randevu talep ederek görüşmeye gelen vatandaşlar, bu buluşmada Başkan Yıldırım ile baş başa görüştü. Vatandaşlar Başkan Yıldırım’a sorunlarını anlatarak taleplerini iletirken, Başkan Yıldırım bu konuları tek tek not aldı.  Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, daha sonra bu sorunların çözümü için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

Başkan Yıldırım ile baş başa görüşme fırsatı bulan vatandaşlar, bu görüşmenin ardından belediyeden memnuniyetle ayrıldı.