Başkan Yıldırım Gümüşhaneli Hemşehrilerle İftar Yaptı

Tarih : 23 Mayıs 2019
Başkan Yıldırım Gümüşhaneli Hemşehrilerle İftar YaptıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılarak Gümüşhaneli hemşehrilerle iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar sofraları ile birlikteliğin arttığı, yardımlaşmanın ve paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayın da Başkan İsmet Yıldırım, bu kez GÜYAD tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Programda bir konuşma yapan Başkan İsmet Yıldırım, “11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun. Rabbim bizleri bu ayın feyzinden en iyi şekilde istifade eden kullarından eylesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bizleri misafir ettiğiniz için sizlere de çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.