BAŞKAN YILDIRIM, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Tarih : 24 Şubat 2021
BAŞKAN YILDIRIM, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYORÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniyeli komşularını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Yıldırım, Keyap Dekorasyon Ürünleri Ticaret Merkezi esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniyeli komşularını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Yıldırım, Keyap Dekorasyon Ürünleri Ticaret Merkezi esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Başkan İsmet Yıldırım, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Keyap esnafıyla bir araya gelen Başkan Yıldırım; sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinledi. Çözüm için gerekli birimlere talimat veren Başkan Yıldırım ziyaretlerinde; maske, mesafe ve temizlik kurallarına da dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ise Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.