ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Çocuklarla Sıfır Atık Semineri’ne Katıldı

Tarih : 15 Kasım 2019
 Başkan Yıldırım, Çocuklarla Sıfır Atık Semineri'ne KatıldıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, çocuklara yönelik Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen ‘Sıfır Atık Semineri’ne katıldı. Çocuklara geri dönüşüm konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulunan Yıldırım, “Doğayı korumak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için atıklar konusunda daha duyarlı ve dikkatli davranarak, geri dönüşümlerini sağlamalıyız” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, çocuklara yönelik Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen ‘Sıfır Atık Semineri’ne katıldı. Çocuklara geri dönüşüm konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulunan Yıldırım, “Doğayı korumak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için atıklar konusunda daha duyarlı ve dikkatli davranarak, geri dönüşümlerini sağlamalıyız” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen ‘Sıfır Atık Semineri’ne katıldı. Seminerde Çevre Uzmanı Çiğdem Zirekoğlu tarafından öğrencilere çevre bilinci anlatılırken, geri dönüşümle ilgili yapılması gerekenler aktarıldı. Seminerde bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise, öğrencilerden geri dönüşüm ve atıklar konusunda daha fazla duyarlı olmalarını istedi. Başkan Yıldırım, “Doğayı korumak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için atıklar konusunda daha duyarlı ve dikkatli davranarak geri dönüşümlerini sağlamalıyız. Onun için de hepimize büyük görevler düşüyor. Küçükten büyüğe hepimiz el birliği ile atıkları, çevreye zarar vermeden geri dönüşüm kutularına atarak ülke ekonomisine kazandırmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Başkan İsmet Yıldırım, seminerde öğrencilerle sohbet ederek, zaman zaman onlara geri dönüşümle ilgili sorular sordu. Daha sonra  Başkan Yıldırım, çevre ile ilgili yönelttiği sorulara cevap veren öğrencilere hediyeler verdi. 

FOTO GALERİ