ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Çevreci Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Tarih : 14 Haziran 2019
Başkan Yıldırım Çevreci Öğrencilere Ödüllerini VerdiÜmraniye Belediyesi’nin ilk ve orta dereceli okullarda düzenlediği Atık Pil Yarışması’nda en çok atık pil toplayan okullar belli oldu. Dereceye giren okullara ödül ve plaketleri, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından makamında verildi.

Ümraniye Belediyesi’nin ilk ve orta dereceli okullarda düzenlediği Atık Pil Yarışması’nda en çok atık pil toplayan okullar belli oldu. Dereceye giren okullara ödül ve plaketleri, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından makamında verildi.

Çocuklara çevre bilincini aşılamak ve çevreyi koruyan, doğaya saygılı bireylerin yetişmesi amacıyla düzenli eğitim ve seminerler düzenleyen Ümraniye Belediyesi, bunun yanı sıra çeşitli yarışmalarla farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Doğaya, insan sağlığına ciddi zararı olan atık pillerin toplanması amacıyla; Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliğiyle ilçedeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler arası Atık Pil Toplama Yarışması düzenlendi. 2018-2019 öğretim yılını kapsayan yarışma sonucuna göre; kendi okul düzeyinde dereceye giren okul eğitimcileri ve öğrencileri, Başkan İsmet Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Dereceye giren okullara ödül ve plaketlerini veren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım öğrencilerle yakından ilgilenerek bu anlamlı yarışmaya katılmalarından dolayı öğrencileri de tebrik etti.

FOTO GALERİ