ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Anneler Günü’nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Tarih : 11 Mayıs 2020
Başkan Yıldırım, Anneler Günü'nde Şehit Annelerini Ziyaret EttiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ‘Anneler Günü’nde şehit annelerini ziyaret etti. Annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlayan Başkan İsmet Yıldırım, koronavirüs salgını sürecinde fedakarca çalışan sağlıkçı anneleri de unutmadı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ‘Anneler Günü’nde şehit annelerini ziyaret etti. Annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlayan Başkan İsmet Yıldırım, koronavirüs salgını sürecinde fedakarca çalışan sağlıkçı anneleri de unutmadı. 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ‘Anneler Günü’nde şehit annelerini ziyaret etti. Başkan Yıldırım, şehit Onur Kılıç’ın annesi Aysel Kılıç ve şehit Çetin Kahriman’ın annesi Güllü Kahriman’ı ziyaret ederek, ‘Anneler Günü’ni kutladı. Şehit annelerine çiçek takdim eden Başkan Yıldırım, ailelerle birlikte şehitler için dua okudu. Başkan Yıldırım bu ziyaretlerin ardından Ümraniye’de yaşayan 102 yaşındaki Münire Özden’i de ziyaret ederek ‘Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Yıldırım, sağlıkçı anneleri de unutmadı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, koronavirüs sürecinde çok büyük fedakarlıklar gösteren anneleri de unutmadı. Başkan Yıldırım, Ümraniye İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, burada görev yapan sağlıkçı annelerin ‘Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan İsmet Yıldırım, “Dünyada doktorlara baktığınız zaman önce doktor diyorlar sonra insan diyorlar. Bizde ise önce insan sonra doktor diyorlar. Dünyadaki diğer sağlık çalışanları kendilerini öyle tanımlıyor. Bu önemli bir şey. Yani önce insana hizmet, o da hem bizim dinimizden hem örfümüzden hem adetimizden, geleneklerimizden gelen bu güzel duygularla çok iyi başarı aldık. Ben hepinizi kutluyorum, tebrik ediyorum. Bize de bu süreçte ne düşüyorsa zaten yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ben tekrar teşekkür ediyorum. Anneler gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Tüm vatandaşların ‘Anneler Günü’nü kutlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Anneler, cenab-ı hak tanımlamış, ayaklarını öpersen cennete gidersin, cenneti kazanırsın. Onun için annesi olanlar her gün annesinin ayağını öpsün. Ben bir tek onu söylüyorum. Hepsinin de ellerinden öpüyorum. İyi ki varlar. Anne olmazsa dünyanın tadı olmaz” dedi.

Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Cemal Karaağaç, “Bu süreçte hem belediyemiz hem başkanımız nezdinde, hem de başkan yardımcılarımızla inanılmaz destek verdiler bize. Yani hemen hemen her türlü lojistiğimizde, sağlık müdürlüğünün dışında kalan ihtiyaçlarımızı ciddi bir şekilde karşılandı belediyemiz tarafından. Bu anlamda hem başkanımıza şahsında hem başkan yardımcılarımıza da ilçe sağlık müdürlüğü adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

FOTO GALERİ