ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Ahde Vefa İftarına Katıldı

Tarih : 25 Mayıs 2019
Başkan Yıldırım Ahde Vefa İftarına KatıldıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ahde vefa iftarında Eski Milli Görüşçüler ile bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ahde vefa iftarında Eski Milli Görüşçüler ile bir araya geldi.

İftar sofraları ile birlikteliğin arttığı, yardımlaşmanın ve paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayın da Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de ahde vefa programında Eski Milli Görüşçüler ile iftar sofrasında buluştu. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftar programına Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ethem Koyuncu, AK Parti İlçe Teşkilat Mensupları ve Milli Görüşçüler katıldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaptığı konuşmada, “Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta yarım kalan işimizi inşallah 23 Haziran seçimlerinde tamamlayacağız” dedi.

Kısa bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, “Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Davamıza sahip çıkmalıyız. 23 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İftar programında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Değerli dostlar, kıymetli arkadaşlar bu bereketli ve güzel iftar sofrasında sizleri ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. “31 Mart yerel seçimlerinde bizleri seçtiğiniz için hepinize bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah 23 Haziran seçimlerinde de güzel sonuçlar alacağız. Bu nedenle komşularımıza, dostlarımıza seçimin önemini anlatacağız” dedi. “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı şimdiden kutluyorum” diyen Başkan Yıldırım, “Gecemiz mübarek olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

FOTO GALERİ