BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’NDA ANLAMLI ZİYARET

Tarih : 24 Mart 2021
BAŞKAN İSMET YILDIRIM'DAN YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA ANLAMLI ZİYARETÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” sebebiyle ilçedeki asırlık çınarları evlerinde ziyaret etti.

Başkan İsmet Yıldırım, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Dumlupınar Mahallesi’nde yaşayan 108 yaşındaki Sultan Işık Sönmez, Altınşehir Mahallesi’nde yaşayan 101 yaşındaki Şerife Şentürk ve Yamanevler Mahallesi’nde yaşayan Ayişe Yıldırım teyzeyi ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde Başkan Yıldırım, onların hal hatırlarını ve ihtiyaçları olup olmadığını sorarak, her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Kendilerine sunulan hizmet ve gösterilen ilgi sebebiyle memnuniyetlerini dile getiren yaşlılar, ziyaretlerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Yanık’a teşekkür ettiler.