ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım Yeni Haftaya Öğrencilerle Bir Araya Gelerek Başladı

Tarih : 16 Eylül 2019
Başkan İsmet Yıldırım Yeni Haftaya Öğrencilerle Bir Araya Gelerek BaşladıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, haftanın ilk gününde Ümraniye Merkez Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak töreninde öğrencilerle buluştu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, haftanın ilk gününde Ümraniye Merkez Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak töreninde öğrencilerle buluştu.

Başkan İsmet Yıldırım; haftanın ilk gününde Ümraniye Merkez Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Başkan İsmet Yıldırım, ilçedeki eğitime yönelik çalışmalardan bahsederek; “Gençler yarının Türkiye’sini sizler inşa edeceksiniz. İnşallah gelecekteki değerli yöneticilerimiz sizler olacaksınız. Bunun için hem sizin hem de bizim çok çalışmamız gerekiyor” dedi.  Başkan İsmet Yıldırım son olarak gençlere nasihatlerde bulunarak, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

FOTO GALERİ