ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım, Yeni Haftaya Öğrencilerle Bir Araya Gelerek Başladı

Tarih : 23 Eylül 2019
Başkan İsmet Yıldırım,  Yeni Haftaya Öğrencilerle Bir Araya Gelerek BaşladıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, önceki haftalarda olduğu gibi yeni haftaya okulda öğrencilerle başladı. Her haftanın başında bir okulu ziyaret eden Başkan Yıldırım, bu geleneği bozmadı ve öğrencilerle buluştu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, önceki haftalarda olduğu gibi yeni haftaya okulda öğrencilerle başladı. Her haftanın başında bir okulu ziyaret eden Başkan Yıldırım, bu geleneği bozmadı ve öğrencilerle buluştu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, her hafta başında yaptığı okul ziyaretlerine bu hafta da devam etti. Başkan Yıldırım, Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Bayrak törenine katılan Başkan Yıldırım, "Gençler yarının geleceği ve geleceğin Türkiye’sini sizler inşa edeceksiniz. İnşallah gelecekteki yöneticiler sizlerin arasından çıkacak. Bunun için sizlerin ve bizlerin çok çalışması gerekiyor'' dedi. Başkan Yıldırım, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledikten sonra okuldan ayrıldı.

FOTO GALERİ