Başkan İsmet Yıldırım Vatandaşlarla İftar Yaptı

Tarih : 26 Mayıs 2019
Başkan İsmet Yıldırım Vatandaşlarla İftar Yaptıİnsanların birbiriyle kaynaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kazım Karabekir Mahalle sakinlerinin iftar davetini kırmayıp, onlarla sokak iftarında bir araya geldi.

Vatandaşlarla iç içe olmayı önemseyen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez Kazım Karabekir Mahallesinde ikamet eden komşuları kırmayıp, davetlerine icabet etti ve bereketli iftar sofrasına katıldı. Mahalle sakinleri ise, Başkan İsmet Yıldırım’a iftara katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.