Başkan İsmet Yıldırım Ümraniye Esnafıyla Bir Araya Geldi

Tarih : 23 Ağustos 2019
Başkan İsmet Yıldırım Ümraniye Esnafıyla Bir Araya GeldiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Alemdağ Caddesi’nde düzenlenen kahvaltı programına katılarak ilçede bulunan esnaflarla bir araya geldi.

İlçedeki esnaflarla sık sık buluşan ve onlarla istişare eden, görüşlerine büyük önem veren Başkan Yıldırım, bu kez de Alemdağ Caddesi’nde esnaflarla kaynaşmak için düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Düzenlenen kahvaltı programına bölge esnafı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Yıldırım programda esnaflarla tek tek görüşerek onların görüş ve önerilerini dinledi ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Bölge esnafı, düzenlenen programdan ve Başkan Yıldırım’ın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Yıldırım ise esnaflara bu tarz programların devam edeceğini belirterek hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.