Başkan İsmet Yıldırım “Türkiye’de Ramazan” Programının Canlı Yayın Konuğu Oldu

Tarih : 03 Haziran 2019
Başkan İsmet Yıldırım “Türkiye'de Ramazan” Programının Canlı Yayın Konuğu OlduÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ramazan ayının son gününde 24 TV’nin Ümraniye Hekimbaşı Tarihî Av Köşkü’nden yayınladığı “Türkiye'de Ramazan” programının canlı yayın konuğu oldu.

Ümraniye Hekimbaşı Tarihî Av Köşkü’nde yayınlanan ve Fehmi Atay’ın sunduğu “Türkiye’de Ramazan” programının canlı yayın konuğu Başkan İsmet Yıldırım oldu.

Program, okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı.

Başkan İsmet Yıldırım, programdaki konuşmasına “Tüm alem-i İslam’ın Ramazan Bayramı mübarek olsun. Rabbim daha nice ramazanlara, bayramlara erişmemizi nasip etsin.” diyerek başladı. Ümraniye Belediyesinin Ramazan ayındaki etkinlik ve programlarını anlatarak konuşmasını sürdüren Başkan Yıldırım, “Ümraniye’deki herkesi muhabbet çemberi içerisinde toplamaya gayret ettik. Hamd olsun olabildiğince güzel bir Ramazan geçirdik. Allah yaptığımız ibadetlerimizi kabul eylesin. Rabbim daha nice Ramazanlara ulaşmamızı nasip eylesin.  Ramazan Bayramımızın ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini Rabbim’den niyaz ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Sunucu Fehmi Atay ise 24 TV adına Ümraniye Belediyesine, Ramazan ayı boyunca Hekimbaşı Av. Köşkü’nde 24 TV’ye ev sahipliği yaptığından dolayı Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkürlerini sundu.