ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım, Temizlik İşleri Personeli İle Buluştu

Tarih : 31 Temmuz 2019
Başkan İsmet Yıldırım, Temizlik İşleri Personeli İle BuluştuÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personel ile tanışma programı kapsamında bir araya geldi. Başkan Yıldırım: “Belediyecilikte en önemli hizmetlerden birisi temizliktir” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personel ile tanışma programı kapsamında bir araya geldi. Başkan Yıldırım: “Belediyecilikte en önemli hizmetlerden birisi temizliktir” dedi.

Gerçekleşen toplantı programına Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Emin Kaplan ve temizlik işleri müdürlüğü personeli katıldı.

İlçenin temizliği için mesai kavramı gözetmeksizin görev yapan personel ile tanışan Başkan İsmet Yıldırım, “Değerli arkadaşlar, belediyecilikte en önemli hizmetlerden birisi temizliktir. Bugüne kadar yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra da hep birlikte Ümraniye’mizi daha yaşanılabilir, daha güzel hale getirmek için çalışacağız. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Yaklaşan Kurban Bayramı hakkında da bilgi vererek konuşmasını sürdüren Başkan İsmet Yıldırım, “Şimdiden Kurban Bayramınızı tebrik ederim. Rabbim keseceğimiz kurbanları dergah-ı izzetinde kabul eylesin. Gününüz mübarek olsun. Sağ olun var olun. Allah’a emanet olun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmasının ardından Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan personel ile tek tek tokalaşarak tanıştı.

FOTO GALERİ