ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım Koruyucu Ailelere Yönelik Düzenlenen Toplantı Programına Katıldı

Tarih : 16 Nisan 2019
Başkan İsmet Yıldırım Koruyucu Ailelere Yönelik Düzenlenen Toplantı Programına KatıldıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Ümraniye Şubesi tarafından Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerinde düzenlenen koruyucu ailelere yönelik toplantı programına katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Ümraniye Şubesi tarafından Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerinde düzenlenen koruyucu ailelere yönelik toplantı programına katıldı.

Tantavi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantı programına Ümraniye Belediye Başkanı  İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Sosyal Hizmetler Müdürü Süleyman Ayan ve koruyucu aileler katıldı.

Açılış konuşması yapan Ümraniye Sosyal Hizmetler Müdürü Süleyman Ayan, “Koruyucu ailelerimizle yakından tanışmak istediğimiz için böyle bir program düzenledik. Hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, “Çocuklarımıza kapınızı açtığınız ve onlara sıcak bir yuva sağladığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Koruyucu ailelerle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı  İsmet Yıldırım, “Devletimiz var olsun. Devletimizin himayelerinde böylesine güzel bir şey yaptığınız için, çocuklarımıza sahip çıktığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizler her zaman yanınızdayız. Allah sizlere uzun ömürler versin. Hepinizden Allah razı olsun” diyerek konuşmasını bitirdi. 

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu yaptığı konuşmada, “Siz değerli ailelerimize geldiğiniz için, yavrularımızın yanında olduğunuz için ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepiniz sağolun varolun” dedi.

Program konuşmaların ardından koruyucu ailelerin duygu ve düşüncelerini dile getirmesiyle son buldu.

FOTO GALERİ