ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN İSMET YILDIRIM KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Tarih : 08 Şubat 2021
BAŞKAN İSMET YILDIRIM KAN BAĞIŞINDA BULUNDUÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Çarşı’da bulunan Kızılay kan bağış noktasını ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Çarşı’da bulunan Kızılay kan bağış noktasını ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

Kızılay, pandemi sürecinde stoklarda yaşanan azalmadan dolayı kan bağışı çalışmalarına hız verdi. “Kan Ver Can Ver” mottosuyla düzenlenen kampanya kapsamında Başkan İsmet Yıldırım, Kızılay’ın Ümraniye Çarşı’da bulunan kan bağış noktasını ziyaret ederek, kan bağışında bulundu.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Ülke olarak pandemi yüzünden zor günler geçiriyoruz. Kızılay’ın kan stoklarındaki azalmaya kayıtsız kalmamız mümkün değil. Kan bağışı hayati bir öneme sahip. Bu bilinçle hareket edip, kan bağışında bulunmamız gerekiyor. Bugün başkalarına lazım olan kan, yarın da bize lazım olabilir. Bu konuda bilinçli ve sorumlu olmamız büyük önem taşıyor. Tüm Ümraniyeli hemşehrilerimi kan bağışlamaya davet ediyorum” dedi.

 

FOTO GALERİ