Başkan İsmet Yıldırım İlçedeki Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Tarih : 24 Temmuz 2019
 Başkan İsmet Yıldırım İlçedeki Muhtarlarla İstişare Toplantısı YaptıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, mahalle sorunlarını öğrenmek ve muhtarların önerilerini dinlemek için Tantavi Sosyal Tesisleri’nde muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

Yerel demokrasinin en önemli örneği olan muhtarlık kurumuna önem veren Başkan İsmet Yıldırım, geniş alana yayılan hizmet ağını daha iyi yönetebilmek ve sorunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için ilçedeki muhtarlarla istişare toplantısında buluştu. Gündemin konuşulduğu toplantıda, Ümraniye’nin geleceği için hep birlikte çalışmanın önemine de vurgu yapıldı.

Toplantı, muhtarların görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından sona erdi.