ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım Doğu ve Güneydoğu Dernek Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Tarih : 04 Mayıs 2019
Başkan İsmet Yıldırım Doğu ve Güneydoğu Dernek Başkanlarıyla Bir Araya GeldiBaşkan Yıldırım, Ümraniye Belediyesi tarafından Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantı programında Doğu ve Güneydoğu Dernek Başkanlarıyla buluştu.

Başkan Yıldırım, Ümraniye Belediyesi tarafından Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantı programında Doğu ve Güneydoğu Dernek Başkanlarıyla buluştu.

Düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Doğu ve Güneydoğu Dernekler Başkanı Nahir Töre, dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı Nahir Töre ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya yaptıkları konuşmada, programın düzenlenmesine vesile olan belediye başkanına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, dernek başkanlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hepimizin çok çalışması gerekiyor. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. “Ümraniye Belediyesi olarak Hekimbaşı Av Köşkü’nü de hizmete açtık” diyerek konuşmasını sürdüren Yıldırım, yeşil alanla ilgili çalışmalardan da bahsederek, mesire alanında düzenleme yapılacağını belirtti.

Ramazan ayı boyunca yapılacak olan etkinliklere de değinen Yıldırım, Ramazan’ın ilk günü ilk defa oruç tutan kardeşlerimizle birlikte iftar yapacağız. Şimdiden Ramazan-ı Şerif mübarek olsun. Kapımız sizlere her zaman açık” diyerek konuşmasını bitirdi.

Program dernek başkanlarının duygu ve düşüncelerini dile getirmesiyle sona erdi.

FOTO GALERİ