ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tarih : 11 Haziran 2019
Başkan İsmet Yıldırım Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyorİlçede faaliyet gösteren il derneklerine yönelik ziyaretlerini sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım bu kez ise Elazığ Karakoçan Çıtak Köyü Derneği ve Ümraniye Rizeliler derneğini ziyaret ederek hemşehriler ile bir araya geldi.

İlçede faaliyet gösteren il derneklerine yönelik ziyaretlerini sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım bu kez ise Elazığ Karakoçan Çıtak Köyü Derneği ve Ümraniye Rizeliler derneğini ziyaret ederek hemşehriler ile bir araya geldi.

Her fırsatta ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım bu kez Elazığ Karakoçan Çıtak Köyü Derneği ve Ümraniye Rizeliler Derneği’ni ziyaret ederek hemşehriler ile sohbet etti. Ziyarette Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye 1. Başkan Vekili Mucip Kopuz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize ile Elazığlı hemşehriler bulundu.

Dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, 23 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Başkan Yıldırım, “Allah nasip ederse 23 Haziran’da Ümraniye’den rekor bir oyla Binali Beyi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

FOTO GALERİ