ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım Birleşmiş Milletler Konferansına Katıldı

Tarih : 05 Eylül 2019
Başkan İsmet Yıldırım Birleşmiş Milletler Konferansına KatıldıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencilerinin Birleşmiş Milletler delegesi rolünü üstlenerek, seçilen konuları araştırıp tartıştıkları Model Birleşmiş Milletler Konferansı’na katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencilerinin Birleşmiş Milletler delegesi rolünü üstlenerek, seçilen konuları araştırıp tartıştıkları Model Birleşmiş Milletler Konferansı’na katıldı.

Programdaki konuşmasına gençlere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım daha sonra insanlık tarihinin önemine değinerek, gençlere doğru bilgi edinmenin faydalarından bahsetti. “Değerli gençler, bilgi çalışmadan kazanılmaz. Bilgiye ulaşmamız için çok çalışmamız gerekiyor. Gençler sadece İngilizce bilmekle olmaz, tarihimizi ve kültürümüzü de çok iyi bilmeliyiz. Doğruyu, yanlışı bulabilmemiz için eski ile yeniyi birleştirmemiz ve karşılaştırmamız gerekiyor. Bizim Türkiye olarak etrafımızdaki yanlışlarla uğraşabilmek ve doğruları insanlara anlatabilmemiz için çok çalışmamız lazım. Fizik, kimya, biyolojinin yanında sosyoloji gibi dersleri de çok iyi bir şekilde bilmemiz gerekiyor. Bilim ve teknolojik icatların yanı sıra kendi toplum düzenimizi ve gelişimimizi sağlamalıyız.” dedi. Gençlere nasihatler vererek konuşmasını sürdüren Başkan İsmet Yıldırım, “Gençler, millî duygular ve değerlerimizle yetişip Türkiye’de faydalı işler yapmalısınız. Hep beraber çalışarak güzel işler yapacağımızın kanaatindeyim” dedi. Başkan İsmet Yıldırım son olarak gençlere başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

FOTO GALERİ