Başkan İsmet Yıldırım, Belediye Personeliyle Bir Araya Geldi

Tarih : 20 Mayıs 2019
 Başkan İsmet Yıldırım, Belediye Personeliyle Bir Araya GeldiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 23 Haziran seçimi öncesi belediye personeliyle meclis salonunda bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu.

“Herkese Hayırlı Ramazanlar” diyerek konuşmasına başlayan Başkan İsmet Yıldırım, 31 Mart seçimlerinin ardından yeni bir döneme başladıklarını söyleyerek, “İnşallah 23 Haziran’da da yeni bir döneme başlayacağız” dedi. “Geçmişten bugüne Türkiye üzerine birçok oyun oynandığını söyleyerek konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım, “Algı operasyonları yapılıyor. Bizler de çok çalışmalıyız. Arkadaşlarımız, komşularımız ve akrabalarımızla birlikte insanlarla iç içe olmalı, gönül belediyeciliği yapmalıyız” diyerek herkese hayırlı günler diledi.