ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım Alemdağ Caddesi’nde İftar Programına Katıldı

Tarih : 28 Mayıs 2019
Başkan İsmet Yıldırım Alemdağ Caddesi'nde İftar Programına Katıldıİnsanların birbiriyle kaynaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniyeli komşularına ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Yıldırım, Alemdağ Caddesi’nde Çiftlik Sokak esnafları tarafından düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

İnsanların birbiriyle kaynaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniyeli komşularına ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Yıldırım, Alemdağ Caddesi’nde Çiftlik Sokak esnafları tarafından düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçedeki esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez ise Çiftlik Sokak esnaflarının düzenlediği iftar programına katılarak esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etti.

Düzenlenen iftar programında komşularının davetinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan  İsmet Yıldırım, “Böyle güzel organizasyon yapan kıymetli esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum ve bu güzelliklerin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

FOTO GALERİ