Başkan İsmet Yıldırım AK Parti İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Emine Sare Aydın Yılmaz’ı Ağırladı

Tarih : 16 Nisan 2019
Başkan İsmet Yıldırım AK Parti İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Emine Sare Aydın Yılmaz'ı AğırladıAK Parti İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Emine Sare Aydın Yılmaz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ümraniyelilerin teveccühüyle Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Emine Sare Aydın Yılmaz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ümraniyelilerin teveccühüyle Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Milletvekili Doç. Dr. Emine Sare Aydın Yılmaz, Başkan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Yıldırım ise, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.