ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

‌BAŞKAN 5 ÇAYINI ÇAKMAK MAHALLE SAKİNLERİYLE İÇTİ

Tarih : 21 Ekim 2021
‌BAŞKAN 5 ÇAYINI ÇAKMAK MAHALLE SAKİNLERİYLE İÇTİHer hafta Ümraniye'nin farklı bir mahallesinde yapılan "Başkanla 5 Çayı" buluşmaları devam ediyor. Başkan İsmet Yıldırım, bu kapsamda Çakmak mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, soruları yanıtladı. Programa, büyük bir kalabalık katıldı.

Bir süre önce başlayan ve vatandaşların ilgisiyle karşılanan "Başkanla 5 Çayı" programları devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de Çakmak Mahallesi'ndeki Sevgi Parkı'ndaydı. Başkan Yıldırım, yoğun bir katılımın gerçekleştiği programda; temizlik, kaldırım işgali, istihdam, ışıklandırma, okul, konteyner ve pazar yeri gibi konulardaki talep ve önerileri not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi. Belediye yöneticileri de Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla yüz yüze görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

Ümraniye ve Çakmak Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan İsmet Yıldırım, “Değerli komşularım, bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu buluşmalar vesilesiyle ilçe sakinlerimizle bir araya gelerek güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, hizmet noktasında Ümraniye’nin her yerinde çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Her şey daha iyi bir Ümraniye için” dedi.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlarda bulunularak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

FOTO GALERİ

 

 

​​​​