Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan Başkan İsmet Yıldırım’a Ziyaret

Tarih : 24 Nisan 2019
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan Başkan İsmet Yıldırım'a ZiyaretBalıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ümraniyelilerin teveccühüyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başkan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Yıldırım ise nazik ziyaretlerinden dolayı Yücel Yılmaz’a teşekkür etti.