ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ayyar Hamza Ümraniye’de Kapalı Gişe Oynadı

Tarih : 18 Ekim 2019
Ayyar Hamza Ümraniye'de Kapalı Gişe OynadıÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro oyunları aralıksız sürerken,  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde oynanan ‘Ayyar Hamza’ adlı yetişkin tiyatrosu büyük ilgi gördü.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro oyunları aralıksız sürerken,  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde oynanan ‘Ayyar Hamza’ adlı yetişkin tiyatrosu büyük ilgi gördü.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan kültür-sanat ajandasında yer alan tiyatro oyunları, Ümraniyeliler tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. O oyunlardan biri olan ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Ayyar Hamza’ isimli yetişkin tiyatrosu kapalı gişe oynadı. Geleneksel aile komedisi türünde olan oyun vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Çocukların ve yaşlıların da ilgi gösterdiği iki perdelik oyun, bir buçuk saat sürdü.

Tanzimat mizahının öncülerinden olan Âli Bey’in, Moliere’in “Les Four Beries de Scapin” adlı oyununu, Türk-Osmanlı hayatına uyarladığı en başarılı eserlerinden biri olan Ayyar Hamza, Türk filmi tadında geleneksel bir güldürü olarak izleyiciyle buluşuyor.

FOTO GALERİ