AVM KÜTÜPHANESİ KAPILARINI YENİDEN AÇTI

Tarih : 18 Mayıs 2021
AVM KÜTÜPHANESİ KAPILARINI YENİDEN AÇTIÜmraniye Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hizmete açılan ve tam kapanmadan dolayı bir süredir hizmet vermeyen AVM Kütüphanesi yeniden açıldı.

Geçtiğimiz kasımda, Akyaka Park AVM’de hizmet vermeye başlayan AVM Kütüphanesi, kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte kapılarını yeniden ziyaretçilere açtı. Ümraniye Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hizmete açılan ve Ümraniye’de bir ilk olan AVM Kütüphanesi koronavirüs tedbirleri gözetilerek hizmet verecek olan kütüphaneye, 25’ten fazla kişi alınmayacak. Sanattan felsefeye, siyasetten psikolojiye, tarihten bilime kadar her yaştan okuyucu ve araştırmacının talebine karşılık verebilecek 4 bin 500’e yakın kitabın yer aldığı AVM Kütüphanesi Ümraniyeliler tarafından büyük ilgi görüyor. AVM Kütüphanesi hafta içi her gün 11.00 ila 18.00 saatleri arasında hizmet verecek. Üyelik sisteminin de yer aldığı AVM kütüphanesine kayıt yaptıran okuyucular, diledikleri kitabı 15 gün boyunca ödünç alabiliyor.

AVM Kütüphanesi daha sağlıklı ve güvenli hizmet verebilmek adına düzenli olarak dezenfekte ediliyor.