AVM KÜTÜPHANESİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Tarih : 15 Nisan 2021
AVM KÜTÜPHANESİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORÜmraniye Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hizmete açılan AVM Kütüphanesi 18-25 yaş grubu tarafından büyük ilgi görüyor.

AVM Kütüphaneleri’nin dördüncüsü geçtiğimiz kasımda, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katıldığı bir törenle Akyaka Park AVM’de hizmete açılmıştı. Ümraniye Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hizmete açılan AVM Kütüphanesi 18-25 yaş grubu tarafından büyük ilgi görüyor. Koronavirüs tedbirleri gözetilerek hizmet veren kütüphaneye, 25’ten fazla kişi alınmıyor. Sanattan felsefeye, siyasetten psikolojiye, tarihten bilime kadar her yaştan okuyucu ve araştırmacının talebine karşılık verebilecek 4 bin 500’e yakın kitabın yer aldığı AVM Kütüphanesi, konsept itibariyle İstanbul’da tek olma özelliğine sahip. AVM Kütüphanesi hafta içi her gün 10.00 ila 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Üyelik sisteminin de yer aldığı AVM kütüphanesine kayıt yaptıran okuyucular, diledikleri kitabı 15 gün boyunca ödünç alabiliyor.