Artı Bir Mutluluk Ümraniyelileri Güldürdü

Tarih : 17 Ocak 2020
Artı Bir Mutluluk Ümraniyelileri GüldürdüÜmraniyeli sanatseverler Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen 'Artı Bir Mutluluk' adlı oyunda keyifli bir akşam geçirdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler, Ümraniye’yi İstanbul’un önemli bir kültür-sanat kenti haline getirdi. Programlara yalnızca Ümraniye’den değil, İstanbul’un birçok ilçesinden de katılımlar gerçekleşiyor.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 'Artı Bir Mutluluk' adlı komedi türünde bir oyun sahnelendi. Sanatseverler tek perdelik oyunda kahkaha dolu 90 dakika geçirdi.

İç işleri son derece karışık bir ailenin toparlayıcısı olan Hulusi Bey vefat etmiştir. Almanya’da yaşayan torunun Türkiye’ye dönmesiyle ailede komik, bir o kadar da trajik olaylar baş gösterir.

Oyun salondan büyük alkış aldı.